Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Smith & Hook Cabernet Sauvignon Central Coast

Hahn Winery 2019 Cabernet Sauvignon
USA Californien Central Coast
Smith & Hook Cabernet Sauvignon Central Coast
-25%
Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 70 kr. pr. fl.

279 kr. pr. flaske 209 kr. pr. fl. ved 12 fl.
279 kr. pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rødvin
  • Anbefalet til:
    • Kalvekød, Grillet
    • Kalvekød, Stegt
    • Lam, Grillet
  • Smagstype: Fyldige
  • Region: Californien
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Cabernet Sauvignon
  • Årgang: 2019
  • Vinnummer: 1000779
Smith & Hook Cabernet Sauvignon Central Coast

Om vinen

Dette er en seriøs udfordrer til Napa Valley Cabernet i den høje ende af prisskalaen. 2016 er en fremragende årgang, hvor den færdige vin strutter af sund frugt uden at være for poleret eller strømlinet; bare rigtig dejlig vin, hverken mere eller mindre.

Vinen er lavet på 100% Cabernet Sauvignon fra gamle vinstokke der giver frugt med mere intensitet og smag.

Vores sommerliers bedømmelse: 

"Farven er igennemsigtig og mørk ,med svagt violette kanter. Duften fyldt med frugt. Kirsebær og skovbær kommer først op af glasset, efterfuldt af peber og neliker. Frugten går igen i smagen der er meget fyldig med kraftig smag af frugt og bløde taninner. Det hele sluttes flot af med en lang og god eftersmag."

Serveringsforslag:

Prøv denne herlige vin til kraftige retter med kød. Vildt okse og lam vil være den optimale følgesvend.

Server gerne vinen ved 14-18 gaders varme, i store glas.

 

Om producenten

Smith & Hook er historien om to kvægfarme i Santa Lucia Highlands, der midt i 1970’erne blev opkøbt og forvandlet til et vineri. I dag hentes druerne fra forskellige marker i San Antonio Valley, Paso Robles og Arroya Seco, der med deres forskellige terroirs giver et smukt blend, der forener kraft og elegance. Vinmager, Paul Clifton, der selv er født i området, har nu gennem 10 år stået for vinifikationen. Han foretrækker brugen af franske egefade, der giver de rette tanniner og modning af vinen uden at tilføje den overdreven fadsmag. Til Smith & Hook Cabernet Sauvignon er der anvendt 2/3 nye egefade, hvori vinen tilbringer godt et år af dens opvækst. Selv om denne vin vil udvikle sig harmonisk en god håndfuld år endnu, så er der for nuværende stor nydelse. Om man drikker den nu eller lægger den i kælderen for at afvente lagringsaromaer bør komme an på ens egne præferencer; Smith & Hook Cabernet Sauvignon vil præstere på topniveau gennem hele modningsperioden.