Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Generelle betingelser

Virksomhedsoplysninger
GOURMET WINE IVS
CVR-nummer: 36481390
Adresse: Kullinggade 29B, 5700 Svendborg
Telefon: 21158115
E-mail: info@gourmetwine.dk


Priser
De angivne priser er per flaske i danske kroner og inklusive alle gældende afgifter. Priserne er baseret på salg i hele kasser, da du på den måde får mest vin for pengene. Se dog bland-selv-kasse

Bland-selv-kasse

Bland frit 6 fl. i en kasse efter dit eget valg til samme pris pr. fl. som når du køber en hel kasse med samme vin. Den eneste betingelse er, at du fylder kassen med 6 flasker. Du kan selvfølgelig bestille flere kasser med 6 fl i hver .

Vore priser ved salg af én flaske ligger 20-35% højere end priserne pr. flaske solgt i hele kasser. Det skyldes, at det er mere arbejdskrævende at håndtere en bestilling af én flaske.

Bestilling og betaling

Bestilling kan ske gennem www.gourmetwine.dk. Betaling sker online med VISA/Dankort, Euro Master Card , JCB eller MobilePay. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Gourmet Wine.

Ved køb af billetter til events / vinsmagninger, vil pengene for billetten blive trukket på dit kort når billetten afsendes elektronisk fra Gourmet Wine til din opgivne e-mail. Afsendelser sker normalt indenfor 24 timer efter dit køb af en billet.

Når du betaler over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine bankoplysninger. Når vi har modtaget din ordre modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse.

Du skal være over 18 år for at kunne handle hos Gourmet Wine.

Fragt og levering

Vi afsender alle hverdage (mandag-fredag) til privatadresser eller erhvervsadresser. Bestillinger placeret før kl. 10 på en hverdag afsendes næstkommende hverdag.

Vi sender med GLS Express og Danske Fragtmænd på hverdage mellem kl. 8-16 over hele landet til brofaste Øer.

Vi leverer til din arbejdsplads eller din privatadresse men desværre ikke til post- og pakkebokse.
Levering erhvervsadresse. 79 kr. Fri fragt over 999 kr.

Vi sender pakken ud på din firma adresse mellem kl. 8-16. Skal buddet stille leverancen et bestemt sted på din firma adresse, beder vi dig angive dette i bemærkningsfeltet, når du afgiver din ordre.
Levering anses for sket, når du eller en af dig anvist person på arbejdspladsen har fået varen udleveret eller at buddet har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer ansvaret for varen.

Levering privatadresse . 79 kr. Fri fragt over 999 kr.

Hvis du ikke hjemme har du mulighed for i bemærkningsfeltet at vælge levering til anden adresse eller til angivet sted på adressen ( f.eks. "må sættes i carport" eller ”sæt vin på gulv indenfor hoveddøren” )
Skal vinen leveres til en etageejendom, leverer buddet kun til husets hoveddør i gadeplan.
Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret eller den er sat på et af dig anvist sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer ansvaret for varen.


Fragtpriser

Køb i kr.ErhvervsadressePrivatadresse
0 - 999 kr.49 kr.69 kr.
Over 999 kr.FragtfritFragtfrit

Levering - erhvervsadresse

Vi sender pakken ud på din firmaadresse - normalt i tidsrummet fra kl. 8-16. Er der andre åbningstider eller skal buddet stille leverancen et bestemt sted på din firma adresse, beder vi dig angive dette i bemærkningsfeltet, når du afgiver din ordre.

Levering anses for sket, når du eller en af dig anvist person på arbejdspladsen har fået varen udleveret eller at buddet har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer ansvaret for varen.

Levering - privatadresse

Hvis du ikke hjemme har du mulighed for i bemærkningsfeltet at vælge levering til anden adresse eller til angivet sted på adressen ( f.eks. "må sættes i carport" eller ”sæt vin på gulv indenfor hoveddøren” ).

Skal vinen leveres til en etageejendom, leverer buddet kun til husets hoveddør i gadeplan.

Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret eller den er sat på et af dig anvist sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer ansvaret for varen.

Fortrydelse

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Du skal sende en mail til info@gourmetwine.dk vedlagt kopi af faktura og en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Gourmet Wine. Varen bedes fremsendt til på vor adresse Gourmet Wine, Kullinggade 29, 5700 Svendborg og den skal være i samme stand som ved modtagelsen.

Det gælder dog særligt ved køb af billetter til events/vinsmagning, at der ikke ydes 14 dages fortrydelsesret på købet, da det anses som en kulturel begivenhed som ikke er omfattet af gældende regler om 14 dages fortrydelsesret.

Reklamationsret

Når du handler på Gourmet Wine, har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, når du har modtaget varen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af fejlagtig brug eller opbevaring af varen, skadeforvoldende adfærd eller uautoriserede indgreb.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Har du sendt en vare ind til reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende den til vores adresse

Gourmet Wine, Kullinggade 29, 5700 Svendborg
info@gourmetwine.dk

Persondataretningslinier

Når du betaler over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine bankoplysninger. Du kan benytte flg. betalingstyper: Visa/Dankort, Master Card, Visa elektron.

Når du handler via vores hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand, bortset fra videregivelse med henblik på at gennemføre din bestilling fx oplysninger der videregives til et fragtselskab. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, indsamler vi dit navn og din email. Dette bruges til at sende dig nyheder, tilbud og information om virksomheden

Alle informationer, som du overdrager til Gourmet Wine, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk. Gourmet Wine er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. Gourmet Wine opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven, registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.