Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Gourmet Wine - online vinkøb som det passer dig

Vores mission

Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, af folk med stor Passion for god vin. Vi har alle en uddannelse inden for mad eller vin, og et målrettet ønske om, at dele denne Passion med jer.

Vores Mission er at finde, små Familie ejede vingårde. Vingårde som er drevet med stor passion for Kvalitet, men som man som forbruger normalt ikke kan komme i nærheden af, fordi at produktionen er for lille til at de er interessante, for supermarkedskæder. Og fordi at alt nidkærhed og kærlighed foregår i marken, ikke i marketing afdelingen.

At bringe disse vine ud til jer, og derved dele vores passion for den gode vin, med jer.

Se vores 3 online værktøjer herunder


For mange vinnydere er det vanskeligt, at beskrive smagen på de vine man kan lide...før man køber. Prøv vores test og find vin du kan li´...uden du behøver at smage først.

Vi hjælper dig med at sætte ord på din vinsmag

En personlig smagstest

Vores smagstest hjælper dig med at sætte ord på din smag med udgangspunkt i spørgsmål om smag og dufte, du kender til i forvejen. På den måde finder vi frem til din smagsprofil.

Tilsvarende har hver af vore vine en smagsprofil, som er udarbejdet efter en prøvesmagning af fagfolk.

Vi sammenholder nu din smagsprofil med vinenes smagsprofil; og præsenterer dig for de vine i vores online vinhandel , der efter vor vurdering passer bedst til din smag.

Vi matcher vin og mad ud fra rettens smagsudtryk og vinens smag og struktur.

Vin til mad guide

Man skal generelt kunne genkende madens smagsudtryk i vinen. Rødt oksekød med kraftig sauce passer bedst sammen med kraftig vin mens sart kalvekød med en fin sauce passer bedst med en elegant vin med finesse. Krydrede retter kræver krydret vin mens søde desserter bedst nydes med sød vin.
Afgørende er rettens samlede smagsudtryk. Få hjælp til at matche mad og vin med vor madguide

Køb 6 forskellige og få laveste pris

Hos os får du altid samme lave pris, uanset om du vælger 6 forskellige vine eller 6 ens. Det kalder vi for bland-selv-kasse. Vælg de vine du ønsker og se prisen i kurven