Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Corte Guala Amarone della Valpolicella

2018
Italien Veneto Valpolicella
Corte Guala Amarone della Valpolicella
-23%
Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 90 kr. pr. fl.

379 kr. pr. flaske 289 kr. pr. fl. ved 6 fl.
379 kr. pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rødvin
  • Smagstype: Fyldige
  • Region: Veneto
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: 70% Corvina, 25% Rondinelli, 5% Molinara
  • Årgang: 2018
  • Vinnummer: 004152522017
Corte Guala Amarone della Valpolicella

Om vinen

Enestående Amarone, der fremstilles med en nidkærhed, der ikke bliver set mange (om nogen) andre steder.

For at komme frem til denne enestående vin, starter man allerede i februar med at beskære vinplanter i marken for at holde udbyttet så langt nede som muligt. Derved koncentreres smagen i de bær der er tilbage på planten. Lige før, under og efter høsten selekterer man druer. Det er kun de druer, der er modnet absolut bedst der bliver brugt til Amaronen. Faktisk er det kun ca. 20% af druerne der kommer frem til flasken. De sidste 80% bliver brugt i Ripassoen. Efter gæringen lagrer vinen i 24 måneder på egetræsfade og derefter minimum 12 måneder på flaske i temperaturkontrolleret kælder.

Vores sommerliers bedømmelse: ”Farven er lys rød, duften er frugtdrevet med masser af bær. Smagen der er fyldig uden og være tung, er fyldt med røde bær. Afslutningen er saftig og vedvarende”.

God mad til vinen: Her er virkelig drømmevinen til de tunge kødretter, peberbøffen, retter med vildt eller prøv evt. med Bbaisserede retter. Grillet lam er også oplagt.

Om producenten

Corte Guala ligger på bakkerne i Verona, i Mezzane-området, hvor man ejer nogle vinmarker, der er meget gamle og historiske. De blev overtaget i 2017, og blandt lokale er det en almindelig betragtning, at det er blandt områdets absolut bedste marker.

Ejerne er drevet af en inderlig passion for vin, man har indrettet et showroom lige uden for Verona, hvor man med glæde modtager gæster og fortæller om stedet.