Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Bertoldi Ripasso,Valpolicella Classico Superiore DOC

2018
Italien Ripasso Valpolicella
Bertoldi Ripasso,Valpolicella Classico Superiore DOC
Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
179 kr. pr. flaske 149 kr. pr. fl. ved 6 fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rødvin
  • Anbefalet til:
    • Lam, Stegt
    • Lam, Grillet
    • Kalvekød, Grillet
    • Kalvekød, Stegt
    • Oksekød, Grillet
    • Oksekød, Stegt
  • Smagstype: Fyldige
  • Region: Ripasso
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Corvina, Rondinella, og Molinari
  • Årgang: 2018
  • Vinnummer: 004278891245
Bertoldi Ripasso,Valpolicella Classico Superiore DOC

Om vinen

Saftig fyldig og lækker Ripasso, fra top producent. Bertoldi er anerkendt som en af de absolut bedste producenter inden for Amarone og Ripasso. De har fået topanmeldeser over hele verden, med god grund. Her har de begået en fantastisk Ripasso, fyldt med velsmag.

Vores Sommeliers smagsbedømmelse.

”Rubinrød farve med et lilla skær. I duften er det tyde antydninger af kirsebær og brombær, kombineret med krydderier og kakao. Disse noter går igen i smagen der er blød, saftig  og velstruktureret, Eftersmagen er silkeblød med behagelige velintegrerede tanniner.”

Vinen er oplagt til pasta retter med kød eller svampe, samt stegt/grillet okse kalv og lam.

Om producenten

Vingården blev i 2000 total istandsat og dækker i dag over 24 HA. Der høstes manuelt i markerne og
et af de nye tiltag er økologi - de første vine med certificeret økomærke vil se dagens lys fra 2017 årgangen.

Vingården Bertoldi’s  historie går tilbage til 1932, hvor Emilio fra Bertoldi-familien med hele sit hjerte og sin passion besluttede sig for at starte som vinavler. Emilio plantede samme år sine første vinplanter i den frugtbare jord på bakkerne øst for Gardasøen. I dag er det sønnerne Luigi og Giuseppe, der med stor nidkærhed og passion, driver vingården videre.

Under høsten bliver druerne håndplukket og omhyggeligt sorteret i de forskellige sorter og kvaliteter. Herefter gennemgår de en vinifecirings proces der er nøje tilpasset hver vin.  Denne proces er et resultat af mange års ihærdigt og seriøst arbejde, hvor man har gjort sig erfaringer, både i marken og i kældrene. Processen omfatter også en moderne mikrobiologisk kontrol, der er med til at sikre den færdige vin en ensartet, høj standard og kvalitet