Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Cascina Radice "Toto"

2018 Barbera
Italien Piemonte Asti
Cascina Radice "Toto"
Guld medalje
Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
99 kr. pr. flaske 79 kr. pr. fl. ved 6 fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rødvin
  • Smagstype: Fyldige
  • Region: Piemonte
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Barbera, Cabernet Sauvignon og Merlot
  • Årgang: 2018
  • Alc. procent: 13 %
  • Vinnummer: 004119892016
Cascina Radice "Toto"

Om vinen

Dejligt best Buy fra Piemonte.

At finde dejlige saftige vine med masser af velsmag fra Piemonte, er ikke altid lige let. Men her er beviset på at det kan lade sig gøre. Det her er en dejlig drikkevenlig vin, til en rigtig god pris.

Cascina Radice har rødder tilbage til 1890 hvor de første stokke blev plantet. Vin gården og de tilhørende marker, ligger ved byen Moasca. Vingården er specialister i Barbera druen, som man dyrker nidkært.

Denne dejlige vin er avet som et blendt på Barbera, Cabernet Sauvignon og Merlot druerne. Resultatet er en frugtrig og blød rødvin, der vil gøre sig perfekt til retter med pasta og ikke for kraftige kødretter.

Vores sommerliers bedømmelse:

”Farven er stærk rød med lilla refleksioner. Duften er frugtig og aromatisk med en tør, kompleks og fyldig smag.”

Om producenten

Cascina Radice har rødder tilbage til 1890 hvor de første stokke blev plantet. Vingården og de tilhørende marker, ligger ved byen Moasca.

De første mange år havde gården "kun" Barbera vinstokke at arbejde med. efter som de "kun" lavede Barbera vine de første ca. 50-60 år, fik de oparbejdet en ekspertise i denne drue og regnes idag for en af de bedste Barbera producenter.

Men som tiden gik, blev gården mere og mere berømt. I takt med den stigende efterspøgelse på vinene, var de i stand til at opkøbe mere jord. Der laver gården idag også et væld af gode vine, herunder selvfølgelig en masse Barbera, men også Barbaresco og Barolo.