Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Bric Cenciurio Birbét

Italien Piemonte Barolo
Bric Cenciurio Birbét
Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
179 kr. pr. flaske 159 kr. pr. fl. ved 6 fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Dessertvin
  • Smagstype: Søde
  • Region: Piemonte
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: 100% Brachetto
  • Alc. procent: 5 %
  • Vinnummer: 12145
Bric Cenciurio Birbét

Om producenten

Franco Pittatore og hans svoger Carolo Sacchetti, driver en af de bedste vingårde i Piemonte. Gården ligger i hjertet af Langhe, på bakkerne i Barolo Kommune.

I Begyndelsen af halvfemserne blev de to vingårde fra de to familier slået sammen og derfra er succesen og vingården blot vokset. I dag råder familien over 13 Hektar jord, fordelt på 3 områder.

Bæredygtig udvikling.

Teorien er simpel: Jo mindre du griber i i naturens proces, jo mere naturlig smag får du i vinen. Derfor fremstilles vinene så vidt muligt uden sprøjtemidler, syntetiske kemikalier og med det gamle håndværk i vinmarken, som de begge har lært af deres bedsteforældre og forældre. Det giver mere arbejde i marken. Men ifølge dem selv, også druer med mere smag.

Således er Vinificeringsmetoden centreret om at respektere det råmateriale, som vinen stammer fra. De forsøger at fortolke hver mark og druesort individuelt og omhyggeligt at kontrollere modenheden af ​​klaserne. Teknologien går hånd i hånd med traditionelle metoder som at følge månens faser aftapning af vine. Høsten udføres udelukkende i hånden for omhyggeligt at udvælge de bedste klaser.

Druerne.

På gården dyrkes følgende druer

Nebbiolo, Arneis, Barbera, Dolcetto, Freisa, Brachetto og Riesling.

Den internationale presse er vilde med vinene:

Deres vine er omtalt i næsten alle magasiner, der beskæftiger sig med Italienske vine : "Veronellis vine" og den italienske vinbibel "Gambero Rosso", er blot to af dem

Herudover kan nævnes:

"Årbogen for de bedste italienske vine", "Italiens vine", "Duemilavini" og " Bibenda "fra den italienske Sommelier Association. 

Blandt andet er deres Barolo Costa di Rose nævnt af både italiensk og international presse som værende blandt de bedste vine i Italien.

Den overlegne Barbera d'Alba er med i Veronelli Oro Guide .