Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Barbera Nizza "Perla", Cascina Radice

2017 Barbera
Italien Piemonte
Barbera Nizza "Perla", Cascina Radice
Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
339 kr. pr. flaske 309 kr. pr. fl. ved 6 fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rødvin
  • Smagstype: Fyldige
  • Region: Piemonte
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: 100% Barbera
  • Årgang: 2017
  • Alc. procent: 16 %
  • Vinnummer: 12065
Barbera Nizza "Perla", Cascina Radice

Om vinen

Enkeltmarks barbera vin, pakket med velsmag.

Harmonisk og fyldig Barbera fra Piemonte, der laves af Casina Radice. Gården ligger midt i smukke Piemonte og betegnes som specialister, når det kommer til Barbera.

Dette er en af deres absolutte topvine, "Perla" laves på druer fra gamle vinstokke, der står på en mark 200 meter over havets overflade, midt i Piemonte.

Vores sommeliers smagsbeskrivelse:

"vinen har en intens rød farve med lilla nuancer. Duften er fyldt med nuancer, frugt ligger i føresædet, flot understøttet af kryderier og svage hints af tobak. smagen er fyldig og intens, med mage forskllige nuancer. Her er brombær og hindbær, sammen med hvid peber, og vanilje.Elegant, kompleks og æterisk med antydning af bær og vanilje. eftersmagen er fyldig og vedvarende behagelig".

Serveringsforslag:

Servervinen ved 16-18 grader i store glas. Perfekt sammen med vildt, klave og oksekød. Også en fremragende følgesvend til Lam.

Om producenten

Cascina Radice har rødder tilbage til 1890 hvor de første stokke blev plantet. Vingården og de tilhørende marker, ligger ved byen Moasca.

De første mange år havde gården "kun" Barbera vinstokke at arbejde med. efter som de "kun" lavede Barbera vine de første ca. 50-60 år, fik de oparbejdet en ekspertise i denne drue og regnes idag for en af de bedste Barbera producenter.

Men som tiden gik, blev gården mere og mere berømt. I takt med den stigende efterspøgelse på vinene, var de i stand til at opkøbe mere jord. Der laver gården idag også et væld af gode vine, herunder selvfølgelig en masse Barbera, men også Barbaresco og Barolo.