Twin Island, Pinot Noir

Nautilus 2009 Pinot Noir
New Zealand Marlborough

Twin Island, Pinot Noir

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 50,00 DKK pr. fl.

99,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
149,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rødvin
  • Anbefalet til:
    • Skaldyr, Stegt
  • Smagstype: Lette og elegante
  • Region: Marlborough
  • Drue: Pinot Noir
  • Vinnummer: 1001083
Twin Island, Pinot Noir

Om vinen

Pinot noir druen har det meget svært med høje varme grader, den kan simpelt hen ikke tåle det og holder op med at producere vinsyre. en ingrediens, der er vital for at kunne skabe elegante vine. Her i new Zealand er men omgivet af kyster, og havvandet er med til at holde temperaturen nede. Derfor har man kunne skabe flotte elegante rødvine, med masser af smags nuancer, hvilket denne dejlig vin er et bevis på.

Smagen har frugtige nuancer af hindbær, jordbær og solbær. Noter af timian og sort peber træder klart igennem samt hints af valnød, røg og kaffe. En dejlig fyldig og kompleks smagsoplevelse, som efterlader en lang behagelig eftersmag. 

Om producenten

Twin Islands henter deres druer fra marker i den centrale del af Marlborough. Her er man sikre på at druerne opnår en perfekt modning der er med til at give druerne en flot smagsudvikling inden de høstes. Alle Sauvignon Blanc druerne, bliver nænsomt presset og mosten bliver kold fermenteret, før den blev klaret og fyldt på flasker. Server vinen til lette fiskeretter med hvid fisk, sushi eller nyd den som solist i en hyggestund. Første årgang af Twin Islands Sauvignon Blanc kom i 1992 og siden har huset leveret en stabilt stigende kvalitet. Husets tre forskellige vine, Sauvignon Blanc, Chardonnay samt Pinot Noir bliver lavet efter en filosofi om at ejendommens vine skal drikkes mens der er unge. Hvor vinene har masser af frugt, en frisk charme og en umiddelbar elegance.
GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere