Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Bogle Phantom Chardonnay

Bogle Winery 2018 Chardonnay
USA Californien
Wine Enthusiast
91 / 100

Bogle Phantom Chardonnay

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
245,00 DKK pr. flaske 199,00 DKK pr. fl. ved 12 fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Hvidvin
  • Anbefalet til:
    • Fisk, Stegt
  • Smagstype: Fyldige og fede
  • Region: Californien
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Chardonnay
  • Vinnummer: 0037898152
Bogle Phantom Chardonnay

Om vinen

Bogle er kåret til USA’s bedste vingård adskillige gange, sidste gang så sent som i 2019.

Vi er stolte af at samarbejde med denne vingård, og denne vin viser til fulde, hvorfor Wine Spactator kalder gården for ”Top 20 value Brand of The World”.

Phantom Chardonnay fra Bogle, er topvinen, deres stolhed, og det kan smages. Vinen laves udelukkende af Chardonnay druer fra vinstokke der er mellem 20 og 40 år gamle. Vinen gære på træfade efterfuldt af lagring, igen på træfade, i ni måneder.

Tip: prøv vinen til grillet laks med Sauce Hollandaise og nye danske kartofler, eller til hummerbisque.

Vores sommeliers bedømmelse:

Farven er mørk gylden, duften er fyldig med fede smørnoter og hints af tropisk frugt. Smagen er meget fyldig med smørnoter, Akacie Honning og svage noter af tropisk fugt. Det hele er sat sammen med en flot velafbalanceret syre, der runder vinen flot af. Vinen minder lidt om Meursault fra Bourgogne, meget flot vin

 

Den internationale presse roser vingården og skriver blandt andet:

Wine Spectator: Kårede Bogle som USA’s bedste vingård 2019 og har udnæsvn til til ”Top 20 Value Brands in the world”

Wine Enthusiast giver vinen 91 Point

Du kan se flere priser længere nede

 

Om producenten

Bogle Winery ligger I Lodi, der af mange betragtes som et af de bedste områder, i Californien.

Her har familien lavet vine i generationer. I dag dyrker de udelukkende jorden efter et Californisk certifikat, om bæredygtighed. De er ikke økologiske eller biodynamiske registeret. For det findes desværre ikke i USA. Men man overholder en række krav om bæredygtighed i produktionen og er derfor ”certified green”, det amerikanske modsvar på økologi i Europa.

Druerne på deres marker udgør Zinfandel, Petite Sirah, Merlot, Malbec, Chardonnay og en lille smule Cabernet Sauvignon.

Den internationale presse roser vingården og skriver blandt andet:

Wine Spectator: ”Top 20 Value Brands in the world”

Wine Spirit: “Top American value brands of the year”

WineEnthusiast: “Bogle continues to outperform nearly everybody else in their price range”

Market Watch: Hot brand award winner twelve years in a row”

Bogle Vineyard holder i 2019 – 50 års jubilæum. Det hele startede for 50 år siden da Warren Vernon Bogle sammen med sønnen Chris plantede de første 20 hektar med vinstokke. De første 10 år solgte man druerne til andre vingårde. Siden 1979 har Bogle dog lavet sin egen vin. Siden 1989 har sønnen Chris Bogle sammen med sin kone Patty drevet vingården. Chris i marken og Patty med bogholderiet. I 1997 ramte Bogle en milepæl, da de rundede hele 1000 hektar vinmarker. Idag er det børnebørnene Warren, Jody og Ryan som driver forretningen. Warren står for den daglige drift på gården, mens Jody siden 1997 har stået for opbygning af relationer, salg og deres nye smagelokaler. Ryan kom med fra 2007 og styrer alt det finansielle i dag. Så det kan i den grad beskrives som en familievirksomhed.

Fælles for hele familien er dog at passionen for at dyrke og lave de bedste vine for området. Stolte kan de i hvert fald være – for gården vinder adskillelige priser år efter år, for deres gode vine.

En brændende passion for kvalitetsvine

Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

Peter fra Gourmet Wine
 
GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere