Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Bertoldi Amarone della Valipolicella Classico

2014
Italien Amarone Valpolicella

Bertoldi Amarone della Valipolicella Classico

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 69,00 DKK pr. fl.

210,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
279,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

 • Vintype: Rødvin
 • Anbefalet til:
  • Lam, Grillet
  • Lam, Stegt
  • Vildt - løbende/flyvende, Grillet
  • Vildt - løbende/flyvende, Simret
  • Vildt - løbende/flyvende, Stegt
 • Smagstype: Fyldige
 • Region: Amarone
 • Drue: Corvina, Rondinella, og Molinari
 • Vinnummer: 0044897823
Bertoldi Amarone della Valipolicella Classico

Om vinen

Dette er en Amarone der er langt mere kompleks og elegant, end det man eller bliver faldbudt til spot priser. Det er en vin med en enorm fylde, der folder sig ud i en bred og fed smag. Der er snert og skarphed, som skaber et flot modsætningsforhold til den fede og fyldige bund, og det giver en ganske særlig magi i denne vin. Den hører til de bedste af slagsen.

Druerne håndhøstes i slutningen af september og i begyndelsen oktober, herefter tørre de frem til februar. Efter endt tørring presses druerne og kommer herefter på franske egefade og lagres minimum i 24 måneder for derefter at hvile i ståltanke.

Vores Sommeliers smagsbedømmelse.

"Frugtige nuancer af brombær, solbær og blåbær. Noter af sort peber træder klart igennem, samt hints af chokolade. En vin med en dejlig fyldig smag. Vinen præsenterer sig selv med en indbydende duft af mørk frugt med et strejf af peber og slutter af med en lang behagelig eftersmag."

Om producenten

Vingården blev i 2000 total istandsat og dækker i dag over 24 HA. Der høstes manuelt i markerne og

et af de nye tiltag er økologi - de første vine med certificeret økomærke vil se dagens lys fra 2017 årgangen.

Vingården Bertoldi’s  historie går tilbage til 1932, hvor Emilio fra Bertoldi-familien med hele sit hjerte og sin passion besluttede sig for at starte som vinavler. Emilio plantede samme år sine første vinplanter i den frugtbare jord på bakkerne øst for Gardasøen. I dag er det sønnerne Luigi og Giuseppe, der med stor nidkærhed og passion, driver vingården videre.

Under høsten bliver druerne håndplukket og omhyggeligt sorteret i de forskellige sorter og kvaliteter. Herefter gennemgår de en vinifecirings proces der er nøje tilpasset hver vin.  Denne proces er et resultat af mange års ihærdigt og seriøst arbejde, hvor man har gjort sig erfaringer, både i marken og i kældrene. Processen omfatter også en moderne mikrobiologisk kontrol, der er med til at sikre den færdige vin en ensartet, høj standard og kvalitet

En brændende passion for kvalitetsvine

Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

Peter fra Gourmet Wine
 
GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere