Miopasso Primitivo

Santa Tressa 2016 Primitivo
Italien Puglien
Vinavisen

Miopasso Primitivo

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 30,00 DKK pr. fl.

59,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
89,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rødvin
  • Anbefalet til:
    • Lam, Stegt
    • Oksekød, Stegt
    • Pasta, Simret
    • Pasta, Kogt
  • Region: Puglien
  • Drue: Primitivo
  • Vinnummer: 1001124
Miopasso Primitivo

Om vinen

Denne Saftige Primitivo er kåret som best buy af flere medier i Danmark, med god grund. Her er en overflod af frugtige smags nuancer, som kun de bedste vine fra det sydlige Italien kan præstere, bare til en virkelig god pris.

Henrik Oldenburg skrev;
"Det er en rigtig hyggelig lille lakridsbombe, der ruller venligt og villigt over tungen og åbner sig med en lille lakridset eksplosion. Saft og stødt peber hører med i eksplosionen. Bagetiketten fortæller, at vinen kombinerer lokal tradition med moderne teknik, og det giver god mening. Den er frisk og frugtig og alligevel ikke for friseret. Nydelig og robust som madvin."

Om producenten

Miopasso Primitivo
Italiens "støvlehæl" Puglia (eller Apulien) er en sommer med megen sol og høje temperaturer. Her stortrives Privitivo, der er hele drueindholdet i denne vin. Vinen er den perfekte kombination af lokal tradition og moderne vinfremstilling. Vinen er robust men på samme tid glat og silkeblød. Rig på frugt, med en masse krydrede toner. Miopasso Primitivo har et overflod af modne, mørke bærsmag og en lang, varm og vedholdende eftersmag. I duften fornemmes svesker, peber og brombær.

Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Miopasso Primitivo er det perfekte akkompagnement til kødfulde pastaretter, retter med lyst kød, grillet kød og grøntsagsretter samt milde bløde oste.

Miopasso
Miopasso er en lille serie af kvalitetsvine, produceret med hjælp af moderne fremstillingsteknologi, på oprindelige italienske druesorter. Målet er at skabe den bedste tænkelige kvalitet til lav enhedsomkostning. Miopasso er tænkt som "value for money" af den lille gruppe entusiastiske vinfolk, der indkøber druerne forskellige steder i Italien, og producerer den færdige vin. Projektet er lykkedes - der er tale om nogle af de bedste italienske vinkøb man kan opdrive.

GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere