Alandes, Paradoux Red blend 4. edition

Vinfakta
- Vintype: Rødvin
-
Anbefalet til:
- Oksekød, Grillet
- Oksekød, Stegt
- Vildt - løbende/flyvende, Stegt
- Lam, Simret
- Vildt - løbende/flyvende, Grillet
- Gris, Grillet
- Smagstype: Fyldige
- Region: Mendoza
- Indhold: 75 cl.
- Drue: Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Merlot og Cabernet Franc,
- Alc. procent: 14,7 %
- Vinnummer: 1000014

Om vinen
Sjældent blend, der kun laves i få årgange, dette er blot fjerde gang vinen laves, et sandt unikim med masser af velsmag.
Dette er en vin, der på alle måder adskiller sig fra andre.
I jagten på ”den perfekte” smag, går den karismatiske og passionerede vinbonde, Karim Mussi, til helt nye højder, med denne vin.
For at lave denne vin, har han høstet Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Merlot og Cabernet Franc, De bedste marker i henholdsvis Uco Valley og La Salta, der ligger i 12-1400 Meters højde i Andes Bjergene. Disse er så lagret hver for sig, og senere sat sammen.
Det ”lidt” usædvanlige er, at druerne er fra 2 forskellige årgange. For at opnå tilpas dybde og kompleksitet, lagrer han Cabernet Franc og Petit Verdot druerne 1 år længere end de andre. Blended mellem helt unge og lidt ældre druer, er med til at skabe en vin der både indehilde masser af kompleksitet, og masser af frugt.
For at citere Karim selv ” I alt hvad vi gør, alt hvad vi prøver af, jagter vi den perfekte smag, men den perfekte smag findes ikke, det er et sandt paradoks, deraf vinens navn."
De enkelte druer har lagret fra 10 til 14 måneder på franske vintønder.
VINEN HAR FÅET IMPONERENDE 92 POINT VED TIM ATKINS