Michler's Genuine Gin

England

Michler's Genuine Gin

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 30,00 DKK pr. fl.

269,00 DKK pr. fl. ved 1 fl.
299,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Spiritus
  • Indhold: 75 cl.
  • Alc. procent: 44 %
  • Vinnummer: 0040565623
Michler's Genuine Gin

Om vinen

Michler´s Gin produceres ved en langsom triple destillation med en tilsætning af hele 25 forskellige krydderier og krydderurter.

Michler´s Genuine Gin
er en triple destilleret Gin i verdensklasse. Der indgår ikke færre end 25 forskellige krydderier og krydderurter i dette fantastiske destillat. Den har en udpræget duft og smag af Citrus.

På grund af det høje indhold af enebær i dette destillat, vil ginen blive let matteret hvis den kommer i køleskabet. Det er de æteriske olier som samler sig ved temperaturer under 7 grader.

Det er en gin, der med sin blødhed og dejlige blide smag af citrus, kan drikkes rent med is. Eller som almindelig gin/tonic, med et par skiver lime i glasset, masser af is og en kvist Rosmarin!

Om producenten

Albert Michler Distillery
var oprindeligt et østrigsk foretagende, der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michler´s i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michler´s produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag gin og rom fra Caribien.

GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere