Lebensstern Alpine Gin

Tyskland

Lebensstern Alpine Gin

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
375,00 DKK
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Spiritus
  • Indhold: 75 cl.
  • Alc. procent: 43 %
  • Vinnummer: 4545565612
Lebensstern Alpine Gin

Om vinen

Dejlig gin skabt på krydderurter fra Alperne.

Navnet ”Alpine” kombineret med Ginens flotte farve, giver et klart hint om, hvordan den smager. Intentionen med Lebensstern Alpine er at skabe en Gin-stil, som på en og samme tid er klassisk, men også nyskabende med den fantastiske kombination af Alperens mange urter- og kryddertoner.

Resultatet er en sødlig Gin som kan drikkes ren ved en kølig temperatur eller på knust is. Det er også en spændende Gin at anvende i long-drinks og cocktails.

 

Om producenten

Lebensstern er en lille serie af Gin, der er specielt udviklet og tappet til den verdensberømte Berlinerbar, Lebensstern, som fører et Gin-sortiment på aldrig under 140 forskellige. Ambitionen på baren er at tilbyde Tysklands største udvalg af Gin.

 

Lebensstern Gin er produceret på et bredt udvalg af krydderurter, som giver smag og aroma til de forskellige produkter. Det er Gin med en sødlig stil, som nemt kan nydes rent uden tilsætning af hverken tonic eller is.

 

Lebensstern har fået GULD-medalje ved ESC-2009

GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere