Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Domus Rosae

Uby 2017
Frankrig Gascogne
Domus Rosae
Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
119 kr. pr. flaske 99 kr. pr. fl. ved 6 fl.
Ikke på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rosévin
  • Anbefalet til:
    • Skaldyr, Rå
    • Skaldyr, Stegt
  • Region: Gascogne
  • Drue: Merlot, Tannat
  • Årgang: 2017
  • Vinnummer: 1001141
Domus Rosae

Om vinen

<p>Gascogne er et overset omr&aring;de, det til trods af, at man her producere b&aring;de Armagnac og fremragende vine. Man har igennem, de sidste 20 &aring;r, mestret de helt friske vine, med masser af fylde og frugt. Her er et 5 stjernet eksempel p&aring;, hvad man kan i omr&aring;det. Denne vin har en frisk og sk&oslash;n smag af r&oslash;de b&aelig;r is&aelig;r hindb&aelig;r, jordb&aelig;r. Vinen har et mineralsk udtryk, samt en herlig duft af blomster. Det er en rosevin der bare skal pr&oslash;ves, enten sammen med skaldyr, fisk, kylling, eller bare som et glas i godt selskab.</p>

Om producenten

Vinen er produceret på Merlot og Cabernet Franc. Vinen har fået sin smukke farve ved hjælp af en kort macereing på drueskallerne og dernæst et skånsomt pres i en pneumatisk presse.
Mosten har gæret ved lav temperatur og hvilet på gærresterne i 2 måneder for at øge vinens kompleksitet. Alkohol: 11,5% Restsukker: 5,5 gr/ltr Syre: 3,5 gr/ltr

Domaine Uby har været i familien Mortel´s eje siden 1920. Det var et par sweiziske brødre der i sin tid opkøbte ejendommen og dens 12 hektar vinmarker. Det er i dag barnebarnet til den ene af brødrene der driver ejendommen, og han har ændret den overordnede strategi radikalt. Fra at være et cognac-hus, er ejendommen i dag fokuseret på vinproduktion og omfatter 100 hektar. Målet er, at producere let drikkelige, frugt-agtige vine, der giver fuld valuta for pengene. Projektet må siges at være ved at lykkes. Gennem de seneste 10-15 år har ejendommen gennemgået en løbende omplantning af vinmark-arealet. Ved hjælp af analyser af jordbundsforhold har man på Uby efterhånden fundet frem til hvor de enkelte sorter yder deres bedste. Samtidig behandles og vinificeres hver sort for sig, for at opnå det bedst mulige resultat inden blanding. Det omhyggelige og seriøse arbejde kan smages i de færdige vine.