Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Domus Rosae

Frankrig
Vinavisen
Domus Rosae
Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
131 kr. pr. flaske 99 kr. pr. fl. ved 6 fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rosévin
  • Anbefalet til:
    • Fisk, Stegt
    • Skaldyr, Rå
    • Skaldyr, Grillet
    • Fjerkræ, Grillet
  • Smagstype: Tørre og frugtige
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Merlot, Cabernet Franc
  • Alc. procent: 11,5 %
  • Vinnummer: 1000039
Domus Rosae

Om vinen

Gascogne er et overset område, det til trods af, at man her producere både Armagnac og fremragende vine. Man har igennem, de sidste 20 år, mestret de helt friske vine, med masser af fylde og frugt. Her er et 5 stjernet eksempel på, hvad man kan i området. Denne vin har en frisk og skøn smag af røde bær især hindbær, jordbær. Vinen har et mineralsk udtryk, samt en herlig duft af blomster. Det er en rosevin der bare skal prøves, enten sammen med skaldyr, fisk, kylling, eller bare som et glas i godt selskab.

Om producenten

Vinen er produceret på Merlot og Cabernet Franc. Vinen har fået sin smukke farve ved hjælp a en kort macereing på drueskallerne og dernæst et skånsomt pres i en pneumatisk presse. Mosten har gæret ved lav temperatur og hvilet på gærresterne i 2 måneder for at øge vinens kompleksitet. Alkohol: 11,5% Restsukker: 5,5 gr/ltr Syre: 3,5 gr/ltr Domaine Uby har været i familien Mortel´s eje siden 1920. Det var et par sweiziske brødre der i sin tid opkøbte ejendommen og dens 12 hektar vinmarker. Det er i dag barnebarnet til den ene af brødrene der driver ejendommen, og han har ændret den overordnede strategi radikalt. Fra at være et cognac-hus, er ejendommen i dag fokuseret på vinproduktion og omfatter 100 hektar. Målet er, at producere let drikkelige, frugt-agtige vine, der giver fuld valuta for pengene. Projektet må siges at være ved at lykkes. Gennem de seneste 10-15 år har ejendommen gennemgået en løbende omplantning af vinmark-arealet. Ved hjælp af analyser af jordbundsforhold har man på Uby efterhånden fundet frem til hvor de enkelte sorter yder deres bedste. Samtidig behandles og vinificeres hver sort for sig, for at opnå det bedst mulige resultat inden blanding. Det omhyggelige og seriøse arbejde kan smages i de færdige vine.