MAN Famely - Skaapveld-

Jose Conde 2016 Shiraz
Sydafrika Coastel Region
Robert Parker
90 / 100

MAN Famely - Skaapveld-

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 30,00 DKK pr. fl.

69,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
99,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rødvin
  • Anbefalet til:
    • Kalvekød, Grillet
  • Smagstype: Kraftige og krydrede
  • Region: Coastel Region
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Shiraz
  • Vinnummer: 1000999
MAN Famely - Skaapveld-

Om vinen

MAN Family Wines er historien om tre venner der havde en idé. De ønskede at producere en "top-hverdagsvin", som de selv ville elske at købe og drikke. Selve vinfremstillingen af denne skønne Merlot er ret traditionel. 20% af vinen lagres på helt nye amerikanske 300 liter fade.

Virkelig lækkert glas Merlot, med masser af mørk frugt og bløde tanniner, cigarkasse, kaffe og chokolade, alt det man forbinder med vellavet Merlot! Vin af god kvalitet til en fair pris.

Vores Sommeliers smagsbedømmelse

Vinen har frugtige nuancer af brombær, solbær og blåbær. Noter af lakrids, sort peber og lyse krydderier træder klart igennem, samt hints af kaffe, trøfler, svampe og stald. En kompleks vin med et højt syre/tannin niveau og en dejlig frugtig smag. Vinen præsenterer sig med selv en flot rubinrød farve og byder på en saftig og elegant smagsoplevelse. Slutter af med en lang behagelig eftersmag.

 

Om producenten

MAN Family Wines er historien om tre venner José Conde samt brødrene Philip og Tyrrel Myburgh havde en idé. De ønskede at producere en "top-hverdagsvin", som de selv ville elske at købe og drikke. Vin af god kvalitet til en fair pris. Tyrrel Myburgh er også winemaker på Joostenberg Wines.

Vinenes popularitet skyldes efter de tre venners opfattelse det ekstreme og helt anderledes "terroir" der findes i Perdebergs Hills, hvor druerne dyrkes. Her er klimaet ikke for tøsedrenge. Og det stiller krav til en dygtig og ihærdig pleje af vinstokkene. Til gengæld er belønningen de mest perfekte druer man kan forestille sig. Og det kan hvert år smages i vinene fra MAN.

Efter en traditionel vinfremstilling lagres 20% af vinen på helt nye 300 liter fade, fremstillet af Amerikansk eg. Det bidrager bl.a. til en meget lækker duft og smag af frisk vanilje. MAN Shiraz er en flot repræsentant for sydafrikansk Shiraz. Vinene har fået en fantastisk modtagelse verden over af vinelskere.

"One of South Africa´s top 10 up and coming wineries" skrev UK Wine Report.

Wine Enthusiast USA: TOP 100 BEST BUY

VinAvisen 5 stjerner

Flot anmeldelse af Robert Parker - 90 points

GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere