Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Vista Alegre 20 YO white portvin 50 cl.

Vista Alegre
Portugal Douro

Vista Alegre 20 YO white portvin 50 cl.

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
395,00 DKK pr. flaske 375,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

 • Vintype: Portvin
 • Anbefalet til:
  • Region: Douro
  • Indhold: 50 cl.
  • Drue: Viosinho, Malvasia Fina, Gouveio, Arinto, Cercial og Rabigato.
  • Vinnummer: 0041562328
  Vista Alegre 20 YO white portvin 50 cl.

  Om vinen

  Vista Alegre, der er en af de mest prisvindende producenter i Douro dalen, begår her en enestående smagsoplevelse. Det er noget så sjældent som en 20 års hvid portvin, pakket med velsmag.

   

  Madmæssigt kan den bruges både til oste, desserter, evt. med nøder eller Fois Gras.  Men det er også en ren fornøjelse bare som et glas i godt selskab.

   

  20 Years Old White
  er en 20 år gammel fadlagret hvid portvin, der er drikkeklar, når den er tappet på flaske. Den er produceret på de klassiske grønne Douro-druer Viosinho, Malvasia Fina, Gouveio, Arinto, Cercial og Rabigato.

   

  Serverings TIPS
  Serveringstemperaturen bør være omkring 8 - 10 grader. Vinen kan anvendes som aperitif ved kølskabstemperatur, eller til en forret - eksempelvis foie-gras, men den folder sig rigtigt ud til gode stærke og modne oste.

   

  Om producenten

  Portvinshuset Vallegre ejes af Cunha Barros familien, der gennem fire generationer har været dybt engageret i portvinsproduktion. Familiens aktiviteter udspringer primært fra Quinta Vista Alegre, der ligger dybt inde i Dourodalen ved byen Pinhão. Quintaens vinmarker dækker et areal på omkring 55 hektarer beplantet med regionens bedste druesorter, bl.a. Touriga Nacional, Touriga Franca, Roriz og Tinto Cão. Vinstokkene er meget gamle, enkelte er tæt ved 100 år.

  På Quinta Vista Alegre anvender man stadigvæk de gamle "Lagars", hvor druerne trædes med de bare fødder i flere timer, til de absolut bedste portvinskvaliteter.

  Vallegre ejer også den gamle familieejendom Quinta Valle Longo samt to øvrige små ejendomme.

  Familien har fokus på produktion af portvine, men laver også hvert år en pæn andel bordvine af allerhøjeste kvalitet.

  En brændende passion for kvalitetsvine

  Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


  Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

  Peter fra Gourmet Wine
   
  GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere