Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

MATAHIWI, MOUNT HECTOR Sauvignon Blanc, WAIRARAPA

Matahawi 2017 Sauvignon Blanc
New Zealand Marlborough
Wine Enthusiast
90 / 100

MATAHIWI, MOUNT HECTOR Sauvignon Blanc, WAIRARAPA

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-
159,00 DKK pr. flaske 139,00 DKK pr. fl. ved 1 fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Hvidvin
  • Smagstype: Aromatiske og tørre
  • Region: Marlborough
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Pinor Noir
  • Vinnummer: 61651632158
MATAHIWI, MOUNT HECTOR Sauvignon Blanc, WAIRARAPA

Om vinen

Sammen med Loire dalen i Frankrig, er New Zeeland verdens mestre i rene friske hvidvine, på Sauvignon Blanc. Her er alt hvad druen skal bruges for at stortrives. Mange solskins timer og kølige vinde fra havet, så vinplanterne ikke ”koger over”.

Denne dejlig hvidvin demonstrere netop hvorfor New Zeelands Sauvignon Blanc vine er at regne blandt de bedste i verden.

 

Matahiwi sigter efter at ramme den rene upåvirkede frugt med flere dimensioner end andre Sauvignon Blanc-vine fra NZ.

Vores sommerliers bedømmelse: 

”Farven er klar med dybe nuancer. Dufter kommer flot op af glasset med lime, grønne æbler og stikkelsbær. Disse noter går igen i smagen der er dejligt frisk og vedvarende, med en perfekt afstemt syre.”

90 points Cameron Douglas

★★★★★ Smagpåvin
"Floral aroma med gule æbler, lime, stikkelsbær og en stenet mineralitet. God smagsintensitet med fersken, stikkelsbær og masser af citron – både friskpresset og citronskal. Den har noget mere fylde og en my mere sødme end mange af dens artsfæller fra New Zealand, men det er balanceret godt med den friske, høje syre. Det giver den noget mere karakter, og den stikker derfor ud fra mængden på den positive måde. Vi er langt fra hvinende syre, kattepis og sved… heldigvis!"

Om producenten

Matahiwi Estate er drevet økologisk og dyrker 100 % bæredygtige druer. Langt de fleste har hørt om New Zealands vinmæssige hovedstad Marlborough, men få har stødt på Wairarapa, der ligger tæt på Wellington, på den nordlige ø. Kvaliteten er tårnhøj, men priserne er langt mere favorable end Marlboroughs.


En brændende passion for kvalitetsvine

Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

Peter fra Gourmet Wine
 
GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere