Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

MAN Family, -Free-Run Steen-

Jose Conde 2018 Chenin Blanc
Sydafrika Coastel Region
Vinavisen

MAN Family, -Free-Run Steen-

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 30,00 DKK pr. fl.

69,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
99,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

 • Vintype: Hvidvin
 • Anbefalet til:
  • Fisk, Dampet
  • Fisk, Rå
  • Skaldyr, Dampet
  • Skaldyr, Rå
  • Skaldyr, Grillet
 • Smagstype: Aromatiske og tørre
 • Region: Coastel Region
 • Indhold: 75 cl.
 • Drue: Chenin Blanc
 • Vinnummer: 1000997
MAN Family, -Free-Run Steen-

Om vinen

Der er altid stor forventning til Chenin Blanc fra Sydafrika og med god grund. Denne drue er nemlig ofte ingrediensen i de absolut bedste hvide vine fra de kanter - MAN Vintners Chenin Blanc er et pragteksemel på det!

Vores Sommeliers smagsbedømmelse

"En hvidvin med frugtige nuancer af lime, citron, grønne æbler og pære. Mineralsk med fremtrædende noter af flint. Velafbalanceret med et højt syreniveau og lav sødme. Præsenterer sig selv med en flot gylden farve og byder på en frisk og sprød smagsoplevelse."

Om producenten

MAN Family Wines er historien om tre venner José Conde samt brødrene Philip og Tyrrel Myburgh havde en idé. De ønskede at producere en "top-hverdagsvin", som de selv ville elske at købe og drikke. Vin af god kvalitet til en fair pris. Tyrrel Myburgh er også winemaker på Joostenberg Wines.

Vinenes popularitet skyldes efter de tre venners opfattelse det ekstreme og helt anderledes "terroir" der findes i Perdebergs Hills, hvor druerne dyrkes. Her er klimaet ikke for tøsedrenge. Og det stiller krav til en dygtig og ihærdig pleje af vinstokkene. Til gengæld er belønningen de mest perfekte druer man kan forestille sig. Og det kan hvert år smages i vinene fra MAN.

En vin som viser hele sit potentiale ved servering til mad. Og den kan bære det meste, lige fra lyst grillet kød til alle afdelinger indenfor fisk og skaldyr. Selv meget krydrede retter kan have glæde af denne bragende gode Chenin Blanc.

"One of South Africa´s top 10 up and coming wineries" skrev UK Wine Report.

5 af 5 stjerner i Vin-Avisen, der skrev: "Free-run Steen står der på etiketten. Steen er det sydafrikanske navn for Loire-druen Chenin Blanc, og free-run vil sige, at druerne ikke er pressede. Man har nøjedes med at bruge den most, der af sig selv løber fra druerne. Man har "skummet fløden", og resultatet er blevet en superlækker hvidvin, blød og harmonisk, med ren frugtsmag og frisk syre. En fornøjelse!"

91 Points - Neil Martin, eRobertParker.com

Tidligere kåret som "Årstidens bedste hvidvin" i magasinet Smag & Behag

En brændende passion for kvalitetsvine

Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

Peter fra Gourmet Wine
 
GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere