Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

MAN Famely - Skaapveld-

Jose Conde 2016 Shiraz
Sydafrika Coastel Region
Robert Parker
90 / 100

MAN Famely - Skaapveld-

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 30,00 DKK pr. fl.

69,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
99,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Rødvin
  • Anbefalet til:
    • Kalvekød, Grillet
  • Smagstype: Kraftige og krydrede
  • Region: Coastel Region
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Shiraz
  • Vinnummer: 1000999
MAN Famely - Skaapveld-

Om vinen

Fremragende Syrah fra Jose Conde, der er kåret til Sydafrikas bedste vinbonde.

Efter en traditionel vinfremstilling lagres 20% af vinen på helt nye 300 liter fade, fremstillet af Amerikansk eg. Det bidrager bl.a. til en meget lækker duft og smag af frisk vanilje. MAN Syrah er en flot repræsentant for sydafrikansk Syrah.

Flot anmeldelse af Robert Parker, der giver vinen 90 point

Vores Sommeliers smagsbedømmelse

"Duften har frugtige nuancer af skovbær og blommer, med undertoner af kryderier. Smagen er god fyldig og let kraftig med masser af frugt, kombineret med lette noter af lakrids og peber. Det hele sluttes af med en behagelig og vedvarende eftersmag".

 

Om producenten

MAN Family Wines er historien om tre venner José Conde samt brødrene Philip og Tyrrel Myburgh havde en idé. De ønskede at producere en "top-hverdagsvin", som de selv ville elske at købe og drikke. Vin af god kvalitet til en fair pris. Tyrrel Myburgh er også winemaker på Joostenberg Wines.

Vinenes popularitet skyldes efter de tre venners opfattelse det ekstreme og helt anderledes "terroir" der findes i Perdebergs Hills, hvor druerne dyrkes. Her er klimaet ikke for tøsedrenge. Og det stiller krav til en dygtig og ihærdig pleje af vinstokkene. Til gengæld er belønningen de mest perfekte druer man kan forestille sig. Og det kan hvert år smages i vinene fra MAN.

Efter en traditionel vinfremstilling lagres 20% af vinen på helt nye 300 liter fade, fremstillet af Amerikansk eg. Det bidrager bl.a. til en meget lækker duft og smag af frisk vanilje. MAN Shiraz er en flot repræsentant for sydafrikansk Shiraz. Vinene har fået en fantastisk modtagelse verden over af vinelskere.

"One of South Africa´s top 10 up and coming wineries" skrev UK Wine Report.

Wine Enthusiast USA: TOP 100 BEST BUY

VinAvisen 5 stjerner

Flot anmeldelse af Robert Parker - 90 points

En brændende passion for kvalitetsvine

Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

Peter fra Gourmet Wine
 
GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere