Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Tenuta Montecchiesi Vermentino/Chardonnay

2018 Chardonnay
Italien Toscana

Tenuta Montecchiesi Vermentino/Chardonnay

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 34,00 DKK pr. fl.

95,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
129,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

  • Vintype: Hvidvin
  • Smagstype: Aromatiske og tørre
  • Region: Toscana
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Chardonnay, Vermentino
  • Vinnummer: 788956452018
Tenuta Montecchiesi Vermentino/Chardonnay

Om vinen

Dejlig frisk hvidvin fra Toscana

 

Super lækker hvidvin fra det solbeskinnede Toscana. Det her er et flot eksempel på hvad man kan få ud af at kombinere Chardonnay og Vermentino druer.

 

Vermentino er den store lokale druesort i Toscana og druen giver altid friske sommervine. Chardonnay er dens modstykke, en international drue der giver masser af fedme til vinene.

 

Fedmen i Chardonnay får utroligt flot modspil at syre, friskhed og miniralitet i Vermentino.

 

 

Vores sommerliers smagsbeskrivelse:

”flot intens farve der er strågul med et gyldent glimt. Duften er dejlig kompleks med aromaer af middelhavsblomster og rosmarin samt skønne toner af mandariner og appelsiner.Smagen er fantastisk godt afbalanceret med en skøn imødekommende frugttone, friskhed og mineralitet. Det er ganske enkelt en super lækker hvidvin”

 

 Mad og vin:

Den ideelle Serveringstemperatur ligger mellem 7-10 grader. Vinen er dejlig som aperitif og perfekt til lettere kødretter, fisk,  skaldyr, og vegetariske forretter.

 

En brændende passion for kvalitetsvine

Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

Peter fra Gourmet Wine
 
GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere