Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Scanavino Asti Dolce DOCG

Scanavino
Italien Piemonte Asti

Scanavino Asti Dolce DOCG

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 30,00 DKK pr. fl.

69,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
99,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

 • Vintype: Spumante
 • Anbefalet til:
  • Region: Piemonte
  • Indhold: 75 cl.
  • Drue: Moscato Bianco
  • Vinnummer: 1000742
  Scanavino Asti Dolce DOCG

  Om vinen

  Den ’ægte vare’ med den prestigiøse DOCG-denomination, der udover at garantere oprindelsen af produktet også kun gives til de områdevine, der har tradition for at levere vin af topkvalitet. En saftig smagsoplevelse, som egner sig godt sammen med mad eller som aperitif.

  Om producenten

  Den ’ægte vare’ med den prestigiøse DOCG-denomination, der udover at garantere oprindelsen af produktet også kun gives til de områdevine, der har tradition for at levere vin af topkvalitet. Her må kun anvendes den fineste Muscat/Moscato-variant, nemlig Moscato Bianco (Muscat Blanc á Petit Grains), som gæres i tryktank givende meget bedre bobler, end hvis kulsyren var tilsat, som man ser det i de billigste efterligninger. Asti Spumante har et højere tryk end dens andet familiemedlem, Moscato d’Asti, der blot er let perlende. Derfor tappes Asti Spumante da også på Champagne(type-!)flaske for at kunne holde til trykket på ca. 3,5 bar, som vinen holder efter aftapning. Nydes iskold og så ung som muligt.

  En brændende passion for kvalitetsvine

  Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


  Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

  Peter fra Gourmet Wine
   
  GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere