Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Gourmet aften med Hotel Christiansminde

Gourmet aften med Hotel Christiansminde
11/04 2025
18:00
Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
 
775 kr.

Om eventet

Hotel Christiansminde og Gourmet Wine

Inviterer til gourmet aften

 

Foråret står snart for døren, dagene bliver længere og temperaturerne (langsomt) højere.

Og inden længe begynder det at pible frem med forårets herlige råvare.

Østershatte, ramsløg, kål, gulerødder, spinat, friske kartofler og asparges pibler frem fra naturens spisekammer.

Derfor går Hotel Christiansminde og Gourmet Wine sammen om at lave en Gourmet aften under overskriften:

Forårets fristelser

De dygtige kokke på Hotel Christiansminde laver denne aften en herlig menu, på friske råvare, fra sæsonen.

Sommelier og ejer af Gourmet Wine Peter Rasmussen, sammensætter en vinmenu af herlige vine, der passer til de herlige retter, og vil denne aften guide jer igennem vinens vidunderlige verden af fakta og sjove historier. 

I alt skal vi nyde 5 retter (snacks og 4 retter) samt 6 absolut herlige vine - Se menu nedenfor!

Vi tager plads ved bordende fredag d. 11. april klokken 18:00 og nyder herlighederne, med udsigt ud over Svendborgsund, og hvem ved, måske endda en tidlig sommersol.

Prisen for denne herlige aften er blot 775,-

Kom med når vi tager imod sommeren og nyder friske råvare fra naturens spisekammer.

Det bliver en herlig aften.

Aftenens Menu & Vine

Snacks
Vin

McPherson Family ’Alexandra’ Sparkling Brut, Victoria Australien
Bemærkelsesværdig, elegant, sprød og tør Brut fra Australien, med masser af frugt og fine, delikate og vedvarende bobler

Forret
Spidskål – Hasselnødder – Blomkålspuré

Vin

Bodegas Javier Sanz Verdejo, D.O Rueda
Fremragende, frisk, tør og elegant spansk hvidvin, med noter af eksotiske frugter syre og sprød mineralitet

Mellemret
Kammusling – Hummerbisque

Vin
Surprise Vin

Hovedret
Beef Wellington – Sauce Bordelaise

Vine
Château Coutelin-Merville, Saint-Estèphe AOC, Bordeaux
Rig, fyldig og dyb Bordeaux Cru Bourgeois med bløde tanniner og udtryksfulde noter af både krydret, floralsk og frugtig karakter

Samt

Poggio Salvi Rosso di Montepulciano


Dessert
Rabarbertærte – Mascarpone creme – Syltede rabarber

Vin

Château de Jau ”Chez Jau” Muscat de Rivesaltes, Vin Doux Naturel, AOP Rivesaltes
Mageløs, frugtig og elegant enkeltsorts Vin Doux Naturel fra Rivesaltes, der forener raffineret sødmefuldhed med friskhed og mineralitet