Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Zinck, Riesling Portrait

Domaine Zinck 2015 Riesling
Frankrig Alsace Eguisheim

Zinck, Riesling Portrait

Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 20,00 DKK pr. fl.

159,00 DKK pr. fl. ved 6 fl.
179,00 DKK pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

 • Vintype: Hvidvin
 • Anbefalet til:
  • Skaldyr, Rå
  • Skaldyr, Grillet
 • Smagstype: Aromatiske og tørre
 • Region: Alsace
 • Indhold: 75 cl.
 • Drue: Riesling
 • Vinnummer: 1000213
Zinck, Riesling Portrait

Om vinen

De fleste kender nok Alsace for deres berømte vine på Riesling. Men Alsace Riesling er meget mere end Grand Cru Riesling! Selv deres basis rieslinger kan måle sig med det bedste i verden. Her er et fremragende eksempel på, hvad Riesling kan i Alsace. Flot gylden farve og frisk duft af tropiske frugter. I glasset  åbner der sig en smag af frugt som grønne æbler og noter af flint. En elegant vin med frugtig smag og fyldig duft.

Om producenten

Domaine Philippe Zink er en topproducenterne i Alsace, og vi er vildt glade for at have dem i stald. Hans familiegård ligger i en af Alsaces smukkeste byer, Eguisheim ikke langt fra Colmar og med Vogesermassivet som baghave. De 20 hektar marker med alt fra lerede til vulkanske jorde dyrkes 100% økologisk men er dog ikke certificeret. Philippe hader al kunstig manipulation i kælderen, men foretrækker at lade vinene tale deres tydelige terroir-sprog. Derea meker dækker Kalk, ler og vulkansk aske i undergrunden, dette giver rig mulighed for at opnå vine, med stor diversitet og miniralitet i smagen. Noget der nok er medvirkende til at Domaine Zink, gang på gang bliver fremhævet for deres kvalitet, både i franske og internationale medier. Vingården blev etableret af Phillipes far i 1964 og Phillipe overtog tjansen i 1996! Alle druer bliver høstet med håndkraft, for at opnå mest mulig frisk og ren vinstil!

En brændende passion for kvalitetsvine

Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

Peter fra Gourmet Wine
 
GourmetWine bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere