Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Domaine Meyblum & Fils Châteauneuf-du-Pape


2021 Grenache
Frankrig Rhône Châteaneuf-du-Pape
Wine Spectator
92 / 100

Domaine Meyblum & Fils Châteauneuf-du-Pape


Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 76 kr. pr. fl.

305 kr. pr. flaske 229 kr. pr. fl. ved 6 fl.
305 kr. pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

 • Vintype: Rødvin
 • Anbefalet til:
  • Oksekød, Stegt
  • Vildt - løbende/flyvende, Stegt
 • Region: Rhône
 • Indhold: 75 cl.
 • Drue: 80% Grenache Noir, 5% Syrah & 5% Mourvèdre
 • Alc. procent: 14,5% %
 • Vinnummer: 10171786
Domaine Meyblum & Fils Châteauneuf-du-Pape


Om vinen

Domaine Meyblum & Fils 2021 Châteauneuf-du-Pape er husets eneste men også enestående vin fra det gamle respekteret distrikt, Châteauneuf-du-Pape, der historisk set er forbundet med Pavens nye slot.

Den er skabt på de klassiske druesorter, der efter års traditioner forbindes med flotte Châteauneuf-du-Pape vine; Grenache Noir, Syrah og Mourvèdre, der stammer fra vinmarkerne med den ler, sand, kalksten og mergel domineret jordbund.

Efter høst, afstikning og pres gennemgår mosten en 20 dages lang gæring og maceration, for til slut at lagrer 12 måneder i tank.

Dette er med til at bevare og fremkalde så mange rene & frugtige aromaer i vinen som muligt.

Oplevelsen
Og resultatet er en kraftfuld, elegant og frugt-domineret rød Châteanuef-du-Pape vin, med voluminøs krop og flotte bløde tanniner.

Duften er kompleks og præget røde og sorte modne bær, samt krydderier.

Smagen er dyb, intens og med rigdom af fylde og frugt, fra solmodne blommer til jordbær, solbær og brombær, der forenes med varme krydderier af kaffe, ristet toast og rosa peber i en sublim og elegant krop og smuk afslutning.

Vin & Mad Tips 
Server den ved 16-18C grader og gerne som ledsager til klassisk fransk Cassoulet, retter med rødt oksekød, Lam, juleanden/gåsen, samt Vildt retter med And, krondyr/dådyr, vildt ragout og braiserede retter med harer/kanin.

Om producenten

Domaine Mayblum & Fils er et af de ældre og anerkendte vinhuse i Frankrig, hvis historie og involvering i vin og spiritussen verden kan spores tilbage til 1862. 

Meyblum familien stammer oprindeligt fra Alsace i den nordligste del af Frankrig, hvor de første vine med familiens navn med al sandsynlighed også kom til verden, har igennem 150 år ført familiens traditioner og viden indenfor vin og spirirtus “know how”, videre fra far til søn. 

I dag strækker husets hektarer, egne vinmarker, domaines og Châteaus sig over det meste af Frankrig, fra Alsace og Champagne i nord til Loire, Bordeaux og Cognac i vest, samt Provence, Côtes du Rhône og Châteauneuf-du-Pape og sågar enkelte i Italien og Spanien. 

Berømte for deres famøse og friske Alsace vine, sprøde Loire og kraftfulde og flotte vine fra Bordeaux, Côtes du Rhône og Châteauneuf-du-Pape. 

En brændende passion for kvalitetsvine

Hos Gourmet Wine er vi en lille fasttømret gruppe, der har en brændende passion for gode vine og god mad. Vi skelner ikke så meget til hvor vinen kommer fra, men udelukkende kvaliteten i flasken. Målet for os er at finde små kvalitets producenter, der laver vin med hjertet og stor passion.


Vores passion rækker om videre end etiketten på flasken, at finde de vine med god ”Value for Money”, der har en interessant historie bag sig, er det der driver os. Uanset om du er til god hverdags primitive, eller du ønsker eksklusiv Bordeaux, kan vi hjælpe dig.

Peter fra Gourmet Wine