Velkommen til GourmetWine

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?

For at handle på Gourmetwine.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Bogle Winery Merlot, Californien USA

Bogle Winery 2021 Merlot
USA Californien
Wine Spectator
89 / 100
Bogle Winery Merlot, Californien USA
-15%
Wine Spectator
89
Levering: 1-2 dage
14 dages returret
Fragt fra 49,-   |   Fri fra 999,-

Spar 30 kr. pr. fl.

189 kr. pr. flaske 159 kr. pr. fl. ved 6 fl.
189 kr. pr. fl.
Denne vin er på lager

Vinfakta

 • Vintype: Rødvin
 • Anbefalet til:
  • Gris, Grillet
  • Gris, Stegt
  • Kalvekød, Stegt
  • Kalvekød, Simret
  • Fjerkræ, Stegt
 • Smagstype: Bløde, saftige og frugtige
 • Region: Californien
 • Indhold: 75 cl.
 • Drue: Merlot
 • Årgang: 2021
 • Alc. procent: 14,5% %
 • Vinnummer: 1000533
Bogle Winery Merlot, Californien USA

Om vinen

Kåret til America´s Favorite og Five Consecutive Best Buy fra årgang 2015-2019 af Wine Enthusiast.

Og med god grund. 

Bogle Winery Merlot, er håndlavet med omhu fra marken til flasken og er en flot, moden og maskulin Merlot Rødvin, med kraftfulde men silkebløde frugtige noter, antydninger af tobak og elegance. 

Vinen er fremstillet udelukkende på Merlot druer fra Bogle familiens Green California Rules for Sustainable Winegrowing certificeret vinmarker i og omkring Lodi, der dyrkes efter bæredygtige principper.

Efter høst, pres og gæring, lagres vinen til slut i amerikansk eg i 12 måneder, inden den flaskes og siden frigives. 

Dette skaber en smuk, raffineret, koncentreret og dyb Merlot rødvin, med fyldig blød krop af mørke bær, mokka og noter af eg, røg og tobak fra fadlagringen. 

Oplevelsen
Duften bærer på skønne aromatiske noter af friske urter, mørke bær og antydninger af cedertræ, mokka og tobak. 

Smagen er moden, fyldig og saftig med generøs rigdom af mørke kirsebær, brombær og solbær, der forenes med krydrede noter af lakrids, mokka, vanilje, cedertræ, tobak og karameliseret sukker, i en blød og lang afslutning af velsmag. 

Vin & Mad
Et godt match til fyldige retter med vildt, lam, and, rødt oksekød eller kalv med kraftfuld sauce og gerne som steg fra ovnen eller stegesoen, samt krydrede grill(barbecue), cremet pasta og pizza.
Serveres ved 16-18C grader.

Om producenten

Bogle Winery blev grundlagt i 1968 da Warren Bogle og hans søn Chris, 4. generation af Bogle familiens amerikanske farmere, plantede de første 8 hektarer af vinstokke vindruer på familiens Home Ranch i Clarksburg, California, hvor familien havde dyrket jorden siden slutningen af 1800-tallet. 

Siden er det blevet til 6 generationers landbrug, over 50 års vindyrkning og utallige priser fra Sunset Magazine, Wine Entusiast, Beverage Tasting Institute og mange flere.

Vingården ligger i det anerkendte vin-distrikt Lodi, der prydes vinstokke-beklædte bakker og af mange betragtes som et af de bedste vinområder, i Californien.

Bogle familiens egne vinmarker og 91 avleres, der også leverer kvalitetsdruer til Bogle, strækker sig dog ud over Lodi’s grænser, fra Mendocino og Nevada County i nord til San Luis Obispo i syd. 

Her repræsenteres de grønne druesorter; Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio & Chenin Blanc, som fremstiller Bogle Winerys hvidvine, samt de blå druesorter; Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Old Vine Zinfandel, Petite sirah, Cabernet Franc, Syrah & Merlot, der bruges til Bogles rød- og rosévine. 

Druerne dyrkes efter bæredygtige principper og Bogle Winery har i de sidste årtier være certificeret Green Winegrower ved California Rules for Sustainable Winegrowing. 

Bogle blev certificeret tilbage i 2009, det første år, hvor vinavlere udenfor Lodi’s grænser, kunne blive godkendt. Siden 2017 årgangen, har Bogle familien også krævet at alle deres 91 avlere, skulle dyrke deres druer efter Californiens regler for bæredygtighed-standarder og fra 2021 var 96 % af druer i vingården certificeret Green, efter California Rules for Sustainability Winegrowings bæredygtige principper indenfor vindyrkning. 

Disse bæredygtige pricipper og regler for vindyrkning minder om resten af verdenens bæredygtige tilgang til vindyrkning, hvor der er fokus på biodiversitet i vinmarkerne, generel fokus på genbrug eller reducering af bag af vand i vingården, såvel som i markerne. 

Bogle winery har for at imødekomme disse krav, skabt et program for opsamling af regnvand, genbrug af vand, der bliver anvendt til rensning af tanke og tønder bliver brugt mindst tre gange, hvorefter det filtreres for at blive brugt til vanding af vinmarkerne. 

Desuden har familien reduceret vingårdens energiforbrug, ved blot at anvende grønne byggematerialer til opførelse og renovering af vingården, samt installeret et solcelleanlæg og ladestationer elektriske køretøjer, for at reducere deres CO2-fodaftryk.

Den internationale presse roser vingården og skriver blandt andet:

Wine Spectator: ”Top 20 Value Brands in the world”

Wine Spirit: “Top American value brands of the year”

WineEnthusiast: “Bogle continues to outperform nearly everybody else in their price range”

Market Watch: Hot brand award winner twelve years in a row”